728x90-a1

Si mund ta bjsh nj televizor Sot,un do ju tregoj juve si mund ta bni nj televizor q mund ta ndezish dhe ta shymsh me nj komand Spoiler: Ajo nuk do t ket ndryshim te fotografive n ekran. Un nuk jam Harry Potter! : Fillimisht, do ta ndrtoj dhomn pr televizorin Tani do ta bjm komandn Ajo do t jet nj buton q vepron si nj lev.

Ne do t prdorim logjikn e redstone. Un nuk jam ekspert qarku, por un mendoj se kjo sht quajtur nj Tflipflop. : Tani butoni vepron si nj lev Ky sht sinjali i prodhimit ton, ne do ta konektojm n televizor Tani pr televizorin! Ky redstone posht sht vetm ti aktivisojm pistonat.

Un jam duke prfituar nga fakti se drita kalon prmes pistonave Tani do ta bashkojm outputin me lampat Tani mund ta komandojm lampat mbrapa pistonave! Le ta dekorojm!! Une shkoj me nj shikim modern dhe stil, por ti mund ta bsh si t duash Kto kafka duken si dgjues.

How to Make an Electric Boat Homemade Hovercraft

Place the motor on the tail of the hovercraft Place the switch and battery Connect the battery to the motor through switch Make this arrangement for the change in the direction of the hovercraft Half of the plate must be stay in the water Now band the plate to see the change of the direction.

728x90-a1

Category:

Boat Plans

Leave a Reply